Suurin osa ihmisistä kokee ongelmia näön kanssa 40 ikävuodesta eteenpäin, ja aiemmin bifokaaliset tai moniteholasit olivat ainoa apuväline. Onneksi ikänäköä voidaan korjata myös piilolinsseillä moniteholinssien kehityksen ansiosta. 

Kuten muutkin kuukausilinssit, SofLens Multifocal -linssit poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja laitetaan linssinesteeseen yöksi. Sama linssipari voidaan ottaa käyttöön taas seuraavana aamuna. Normaalisti piilolinssit korvataan uudella parilla yhden kuukauden käytön jälkeen. Noudata aina huolellisesti optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.

Tarkka näkö kaikkiin kohteisiin

SofLens Multifocalissa on niin kutsuttu käsittelyväri – haalea sininen väri, joka ei vaikuta näköön millään tavalla kun käytät kontaktilinssejä, mutta jonka ansiosta linssi on helpompi nähdä sitä asettaessa tai pois ottaessa.

Linssit on valmistettu Polymacon-silikonihydrogeelistä, ja ne sisältävät 38% vettä.

Pakkaus ja hinta

SofLens Multifocal -linssejä myydään kuuden linssin pakkauksissa, jotka riittävät noin puoleksi vuodeksi silmää kohti.

Hintamme päivitetään monta kertaa päivässä kaikista suurista piilolinssien nettikaupoista. Tarkista hinnat joka kerta kun tilaat uusia linssejä, jotta et maksa liikaa SofLens Multifocal -linsseistä.

Vesipitoisuus: 38%
Materiaali: Polymacon