PureVision Toric on toorinen päivälinssi, joka korjaa hajataittoa. Linssit valmistaa amerikkalainen Bausch+Lomb, ja niitä on saatavilla vahvuuksilla -9.00 … +6.00.

Toisin kuin normaalit sfääriset linssit, jotka pyörivät silmän pinnalla räpyttäessä, tooriset linssit pysyvät paikallaan samassa asennossa sarveiskalvolla.

Tooriset linssit ympärivuorokautiseen käyttöön

PureVision Toric on tarkoitettu ympärivuorokautiseen maksimissaan 30 päiväksi. Linssit on valmistettu balafilcon A materiaalista, joka sisältää 36% vettä. Tämä materiaali edistää hapenläpäisyä myös nukkuessa, minkä ansiosta linssejä voi käyttää ympäri vuorokauden silmiä vahingoittamatta.

Ympärivuorokautisessa käytössä on monia hyötyjä, varsinkin käyttäjille, joilla on epäsäännöllinen päivärytmi tai jotka ovat tilanteessa, joissa hygienia on puutteellista, ja jossa kunnollinen linssien hoito on hankalaa.

Ympärivuorokautinen linssien käyttö ei kuitenkaan sovi kaikille, ja jos haluat käyttää PureVision Toric linssejä päivittäin, sinun täytyy ensin varmistaa asia optikolta. Linssien käyttöaika riippuu monista asioista, ja sen takia on tärkeää noudattaa optikon antamaa hoito-ohjelmaa.

Päivälinssien käyttäjillä on korkeampi riski saada silmäsairauksia, kuten myös käyttäjillä, jotka ottavat linssit pois joka ilta. Tupakointi nostaa riskejä entisestään. Jos näkö sumentuu tai jos linssit tuntuvat epämukavilta, puhdista linssit niille tarkoitetulla puhdistusaineella. Jos tunnet kipua tai voimakasta epämukavuuden tunnetta, ota linssit heti pois, ja ota yhteyttä silmälääkäriin tai optikkoon niin pian kuin mahdollista.

Lisämukavuutta

PureVision Toricissa on pyöristetty kulma, joka tekee linsseistä erityisen mukavat käyttää. Linssien pinta on myös käsitelty niin, että ne suojaavat silmiä epäpuhtauksilta, pitäen linssit kosteina ja pehmeinä luonnollisesti.

Linsseissä on niin kutsuttu käsittelyväri – haalea sininen väri, joka ei vaikuta näköön millään tavalla itse käyttöön, mutta jonka ansiosta linssi on helpompi nähdä sitä asettaessa tai pois ottaessa. 

 

Vesipitoisuus: 36%
Materiaali: Balafilcon A

PureVision Toric


PureVision Toric 6
Kauppa Hinta Toimitus
Mister Spex 41.64€ + 0.00€ Kauppaan
LensOn 41.65€ + 0.00€ Kauppaan
Shopping4net 54.34€ + 0.00€ Kauppaan
Lensme 63.90€ + 3.00€ Kauppaan
LensWay Ei löytynyt
Yourlenses Ei löytynyt