Proclear 1-Day on CooperVisionin valmistama päivälinssi, joka korjaa likinäköisyyttä ja kaukotaittoisuutta. Proclear 1-Day on saatavilla vahvuuksilla -12,00…+8,00.

Linssit kuiville silmille

Proclear 1-Day on erityisesti suunniteltu ehkäisemään silmien kuivuutta ja lisäämään linssien käyttömukavuutta käyttäjille, joiden silmät ärsyyntyvät helposti. Linssit valmistetaan Omafilcon A -materiaalista, joka sitoo vesimolekyylit linssiin ja pitää kosteuden sisällä koko päivän. 

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) mukaan Proclear on ainoa piilolinssisarja, jonka on todettu “voivan lisätä mukavuutta piilolinssien käyttäjille, joiden silmät ärsyyntyvät helposti tai jotka kokevat helposti silmien kuivuusoireita linssejä käyttäessä”.

Kuten muutkin kertakäyttölinssit, Prolear 1-Day heitetään pois päivän käytön jälkeen ja korvataan uudella parilla seuraavana päivänä. Käyttämällä kertakäyttölinssejä varmistat, että proteiinit ja allergeenit eivät jää ärsyttämään silmiä, kun linssit vaihdetaan aina uuteen pariin. Tämä auttaa ehkäisemään kuivien silmien ongelmia.

Muut merkit

Proclear 1-Day -linssejä myydään Specsavers-optikoilla nimellä Easyvision Daily Vision ja Easyvision Elite OneDay, kun taas Synsam myy linssejä nimellä Eye Q One-Day Premium.

Jos optikko on suositellut sinulle jotain näistä merkeistä, voit huoletta ostaa Proclear 1-Day linssejä niiden sijaan. Linssit ovat ominaisuuksiltaan identtisiä, ja ne tulevat samalta valmistajalta – ainoastaan nimi ja pakkaus ovat erilaisia.

Proclear-sarjaan kuuluu myös tavallisia kuukausilinssejä (Proclear Sphere), toorisia linssejä käyttäjille, joilla on kaareva sarveiskalvo (Proclear Compatibles Toric) ja moniteholinssejä ikänäön korjaamiseen (Proclear Multifocal ja Proclear Multifocal Toric).

Vesipitoisuus: 60%
Materiaali: Omafilcon A