Freshlook One Day Color -piilolinssit ovat Ciba Visionin lahja värillisten piilolinssien käyttäjille. Freshlook ColorBlends -linsseistä tutut upeat värit ja luonnollinen vaikutelma ovat nyt saatavilla helppokäyttöisinä päivälinsseinä.

Freshlook One Day -linssit on valmistettu käyttäen Ciba Visionin kolmeen värikerrokseen perustuvaa tekniikkaa, jolla aikaansaadaan luonnolliselta näyttävä lopputulos. Valmistuksessa hyödynnetään patentoitua Lightstream-tekniikkaa. Lopputuloksena on  huippuohut, helposti silmään asetettava ja käytössä mukava linssi, joka muuttaa silmän värin täydellisesti. Nämä piilolinssit ovat saatavilla neljänä erin värinä: sininen, vihreä, harmaa ja kullanruskea. Piilolinssit on valmistettu Nelfilcon A -materiaalista ja niiden nestepitoisuus on 69 prosenttia.

Kuten muutkin Freshlook-tuoteperheen linssit, Freshlook One Day on saatavilla ilman voimakkuuksia henkilöille, jotka haluavat vain muuttaa silmiensä väriä korjaamatta näköä. Myös näiden ns. plano-linssien käyttöä varten täytyy käydä ensin silmätarkastuksessa.

Vesipitoisuus: 69%
Materiaali: Nelfilcon A

FreshLook One Day Color


FreshLook One Day Color 10
FreshLook One Day Color