Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin (aiemmin Ciba Vision) valmistama monitehoinen kertakäyttölinssi, joka korjaa ikänäköä (presbyopia). Tämä piilolinssi antaa sinulle kirkkaan ja tarkan näön kaikkiin etäisyyksiin.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssiä suositellaan usein suositun Focus Dailies Progressive -linssin korvaajaksi, jonka valmistus on lopetettu. Jos olet käyttänyt Focus Dailies Progressive -linssejä, sinun tulee kuitenkin ensin sopia uusi sovitus optikolla ennen kuin voit käyttää Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssejä.

Kuten muutkin kertakäyttölinssit, Dailies AquaComfort Plus Multifocal poistetaan silmistä ennen nukkumaan menoa ja korvataan uudella parilla seuraavana päivänä.

Suosittu sarja

Dailies AquaComfort Plus-sarjassa on erittäin ohut reuna, ja se on yksi suosituimmista kertakäyttölinsseistä Suomessa. Valmistajan tekemän kyselyn mukaan n. 80% käyttäjistä piti Dailies AquaComfort Plus-linssejä mukavampina käyttää verrattuna edeltäjäänsä Focus Dailies -linssiin.

Kuten muutkin sarjan linssit, Dailies AquaComfort Plus Multifocal on valmistettu ionittomasta materiaalista, Nelfilicon A:sta, joka ehkäisee proteiinipinnoitteen syntymistä linssin pinnalle. Dailies AquaComfort Plus sisältää myös kosteuttavia aineita, jotka vapautuvat silmiä räpäyttämällä ja pitävät silmäsi kosteina ja raikkaina koko päivän. Tämän ansiosta linssit sopivat myös erityisen hyvin käyttäjille, jotka kärsivät kuivista silmistä.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal tarjoaa sinulle kaikki kertakäyttölinssien hyödyt: vähän tai ei yhtään ylläpitoa, uudet ja puhtaat piilolinssit joka päivä. Linssin katoaminen tai rikkoontuminen on halpojen kertakäyttölinssien kohdalla sekin pieni ongelma.

Kertakäyttölinssit sopivat hyvin ihmisille, jotka ovat aina liikkeessä ja jotka eivät halua käyttää paljoa aikaa tai energiaa piilolinssien huoltoon. Muista aina noudattaa optikon ja valmistajan suosituksia piilolinssien käsittelyyn ja hoitoon liittyen.

Merkki ja pakkaus

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssejä myydään 30 ja 90 linssin pakkauksissa. Pakkaus sisältää kosteuttavan nesteen, joka auttaa pitämään linssit pehmeinä ja miellyttävinä.

 

Vesipitoisuus: 69%
Materiaali: Nelfilcon A

Dailies AquaComfort Plus Multifocal


Dailies AquaComfort Plus Multifocal 90
Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Kauppa Hinta Toimitus
Mister Spex 98.95€ + 0.00€ Kauppaan
LensOn Ei löytynyt
LensWay Ei löytynyt
Lensme Ei löytynyt
Shopping4net Ei löytynyt
Yourlenses Ei löytynyt