Biotrue ONEday on Bausch + Lomb:in valmistama kertakäyttölinssi. Linssi on suunniteltu ylläpitämään sama kosteustaso kuin silmässä, mikä varmistaa erinomaisen käyttömukavuuden koko päivän ajaksi. Biotrue ONEday on valmistettu nesofilcon A -materiaalista, joka tunnetaan myös nimellä HyperGel.

Biotrue ONEday jäljittelee silmän biologisia ominaisuuksia kosteutta sitovan pinnan avulla. Monet käyttäjät, joilla on normaalisti vaikeuksia löytää mukavia kertakäyttölinssejä ovat olleet tyytyväisiä Biotrue ONEday -linsseihin.

Terävä näkö pimeässä

Biotrue ONEday on suunniteltu High Definition™ Optics -teknologialla, joka varmistaa terävän ja selkeän näön myös pimeässä. Tämän ansiosta Biotrue ONEday on sopiva linssi käyttäjille, joiden täytyy usein ajaa autoa pimeässä, tai jotka työskentelevät hämärässä ympäristössä.

Biotrue ONEday on myös niiden harvojen linssien joukossa, jotka suojaavat UV-säteilyltä. UV-suoja yhdistettynä erinomaiseen näöntarkkuuteen tekee Biotrue ONEday -linssistä hyvän valinnan talviaktiviteetteihin kuten hiihtoon, ja käyttäjille jotka viettävät paljon aikaa ulkona kesällä. Muista kuitenkin, että piilolinssit eivät peitä koko silmää, joten sinun tulisi myös käyttää aurinkolaseja tai muuta suojaa UV-säteilyä vastaan.

Pakkaus ja hinta

Biotrue ONEday on saatavilla 30 ja 90 linssin pakkauksissa, jotka kestävät yhdestä kolmeen kuukautta yhdessä silmässä. Kuten muutkin päivälinssit, Biotrue ONEday -piilolinssit poistetaan silmistä illalla ja korvataan uudella parilla seuraavana päivänä.

Vesipitoisuus: 78%
Materiaali: HyperGel