Avaira Toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka korjaa hajataittoisuutta. Piilolinssit on valmistettu Enfilcon A –silikoonihydrogeelimateriaalista, jossa on nestettä sitova ominaisuus ja hyvä hapenläpäisykyky. Tämän ansiosta linssit ovat erittäin mukavat käyttää.

Luotu vakautta varten

Toisin kuin tavalliset sfääriset linssit, tooriset linssit eivät pyöri silmässä. Avaira Toric -linssi tarjoaa ensiluokkaista stabiliteettiä sinulle, joka kärsit hajataittoisuudesta. Parannellun linssigeometrian ansiosta Avaira Toric on sekä stabiili että tarkka, varmistaen opimaalisen visuaalisen näöntarkkuuden, sopivuuden ja mukavuuden.

Avaira Toric -linssien geometrian ansiosta linssi asettuu nopeasti oikean asennon silmässä. Yhdenmukainen vaakasuuntainen ISO-paksuus varmistaa paremman stabiliteetin linssin vahvuudesta riippumatta. 

Erinomaista mukavuutta

CooperVisionin ainutlaatuisen Aquaform-teknologian ansiosta Avaira Toric -linssien pinta pysyy kosteana koko päivän. Linssimateriaali sitoo vesimolekyylejä itseensä ja varmistaa, että linssit pitävät kosteuden hyvin. Tämän ansiosta linssiin tarttuu vähemmän jäämiä kyynelnesteestä, ja linssit ovat mukavat käyttää niiden koko käyttöajan.

Avaira-linssi on ainoa kuukausilinssi, jossa on PEG (polyetyleeniglykoli) -voiteluaine integroituna komponenttina sekä linssin pinnalla että sisällä. PEG sitoo vettä koko linssiin, minkä ansiosta se pysyy kosteana ja mukavana mahdollisimman pitkään.

Avaira Toric myös suojaa silmiäsi UV-säteilyltä. Muista kuitenkin, että piilolinssit eivät peitä koko silmää, joten sinun tulee käyttää myös aurinkolaseja tai muuta lisäsuojaa haitallista UV-säteilyä vastaan.

Muut merkit

SpecSavers-optikolla Avaira Toric -linssejä myydään Easyvision Monthly Uvicia Toric -nimellä. Jos optikko on suositellut sinulle Easyvision Monthly Uvicia Toric -piilolinssejä, voit huoletta ostaa Avaira Toric -linssit niiden sijaan. Linssit ovat identtiset, ainoastaan nimi ja pakkaus ovat erilaiset.

Pakkaus ja hinta

Avaira Toric on saatavilla kuuden linssin pakkauksissa, jotka kestävät jopa kuusi kuukautta yhdessä silmässä.

Avaira on myös saatavilla tavallisena sfäärisenä linssinä.

Vesipitoisuus: 46%
Materiaali: Enfilcon A

Avaira toric


Avaira toric 6
Kauppa Hinta Toimitus
Shopping4net 33.14€ + 0.00€ Kauppaan
LensOn Ei löytynyt
LensWay Ei löytynyt
Lensme Ei löytynyt
Mister Spex Ei löytynyt
Yourlenses Ei löytynyt