Air Optix Night & Day Aqua on Alconin (aiemmin Ciba Vision) valmistama linssi joka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, myös nukkuessa, maksimissaan 30 päiväksi.

Näitä piilolinssejä voi käyttää vuorokauden ympäri pitkällä aikavälillä, mikä tekee Air Optix Night & Day Aqua -linsseistä erityisen sopivat vaativiin oloihin, kuten vaikkapa armeijan harjoituksiin tai matkoille, joissa on puutteellinen hygienia.

Jatkuvaa mukavuutta

Air Optix Night & Day Aqua on valmistettu patentoidusta linssimateriaalista joka läpäisee happea jopa kuusi kertaa tehokkaammin kuin perinteiset pehmeät piilolinssit. Juuri tämä poikkeuksellinen hengittävyys mahdollistaa linssien ympärivuorokautisen ja pitkäaikaisen käytön.

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinsseissä on myös erittäin pehmeä pinta, joka auttaa pitämään linssit kosteina ja suojaa ärsyttävältä lialta ja pinnoitteilta maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi koko päiväksi, joka päivä.

Pitkä käyttöaika

Air Optix Night & Day Aqua -linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti maksimissaan 30 yötä. Tämä on kuitenkin maksimikäyttöaika, eivätkä kaikki pysty käyttämään linssejä näin pitkään. Valmistajan mukaan noin 80% käyttäjistä pystyvät käyttämään Air Optix Night & Day Aqua- linssejä yhtäjaksoisesti, ja noin kaksi kolmasosaa voi käyttää linssejä yhtäjaksoisesti 30 päivän ajan.

Jos nukut piilolinssien kanssa, on tärkeää, että keskustelet käytöstä optikon tai silmälääkärin kanssa, ja että olet rehellinen unitottumuksistasi ja elämäntyylistäsi. Älä koskaan käytä linssejä pidempään kuin optikko on ohjeistanut, ja ota linssit heti pois jos koet epämukavuutta tai kipua. Päivälinssit lisäävät silmätulehduksien riskiä, ja jos tupakoit, riskit nousevat entisestään. 

Kun vaihdat piilolinssit uuteen pariin, anna silmiesi levätä ilman piilolinssejä vähintään yhden yön ajan.

Pakkaus ja hinta

Air Optix Night & Day Aqua on saatavilla kolmen tai kuuden linssin pakkauksissa. Riippuen siitä miten pitkään voit käyttää linssejä yhtäjaksoisesti, yksi pakkaus kestää maksimissaan kolme tai kuusi kuukautta yhdessä silmässä.

Vesipitoisuus: 24%
Materiaali: Lotrafilcon A

Air Optix Night & Day Aqua


Air Optix Night & Day Aqua 3
Kauppa Hinta Toimitus
Shopping4net 29.90€ + 0.00€ Kauppaan
Mister Spex 29.94€ + 0.00€ Kauppaan
LensOn Ei löytynyt
LensWay Ei löytynyt
Lensme Ei löytynyt
Yourlenses Ei löytynyt


Air Optix Night & Day Aqua


Air Optix Night & Day Aqua 6
Air Optix Night & Day Aqua