Air Optix Colors on Alconin (aiemmin Ciba Vision) valmistama värillinen kuukausilinssi. Se on niin kutsuttu enhancer-linssi, joka korostaa silmiesi luonnollista väriä valitsemassasi sävyssä. Nämä piilolinssit eivät siis muuta silmien väriä kuten peittävät opaque-linssit.

Air Optix -sarja kuuluu markkinoiden tehokkaimpien happealäpäisevien piilolinssien joukkoon, ja niitä on todella mukava käyttää. Jos hoidat linssejä hyvin, ne kestävät käytössä kuukauden.

Jos olet Air Optix Aqua linssien käyttäjä, voit huoletta tilata Air Optix Color linssit ilman uutta sovitusta.

Kauniita värejä

Air Optix Colors- piilolinsseissä on ainutlaatuinen “3-in-1”-väriteknologia luonnollisen ulkonäön saavuttamiseksi. Linssien ulompi rengas antaa iirikselle selkeän terävyyden, ja linssien väri tuo silmiisi uusia sävyjä säilyttäen luonnollisen ilmeen. Linssien keskiosa on kirkkaampi, mikä tuo lisää syvyyttä silmiisi ja katseeseesi.

Air Optix Colors- piilolinssejä valmistetaan yhdeksässä eri värissä:

  • Sininen Blue ja Brilliant Blue
  • Harmaa Grey ja Sterling Grey
  • Vihreä Green ja Gemstone Green
  • Ruskea Brown, Honey ja Pure Hazel

Air Optix Colors on saatavilla vahvuuksilla +6.00…-8.00.

Visuaalista mukavuutta

Air Optix Colors- piilolinssit on valmistettu modernista Lotrafilcon B –materiaalista, joka läpäisee happea jopa viisi kertaa tehokkaammin verrattuna muihin pehmeisiin linsseihin. Tämä antaa silmille erinomaisen visuaalisen mukavuuden ja vähentää ärtyneiden silmien riskiä. Piilolinssien väri on koteloitu silikoonimateriaalin sisälle, jotta piilolinssien käyttäjä saavuttaisi optimaalisen mukavuuden ja silmien terveyden.

Kuten muutkin Air Optix- sarjan piilolinssit, Air Optix Colors on valmistettu AQUA Moisture teknologialla, joka pitää linssit kosteina ja suojaa silmiä lialta ja ärsytykseltä.

Air Optix Colors on saatavilla kahden linssin pakkauksissa.

Vesipitoisuus: 33%
Materiaali: Lotrafilcon B

Air Optix Colors


Air Optix Colors 2
Air Optix Colors
Kauppa Hinta Toimitus
LensWay 33.50€ + 5.00€ Kauppaan
LensOn Ei löytynyt
Lensme Ei löytynyt
Mister Spex Ei löytynyt
Shopping4net Ei löytynyt
Yourlenses Ei löytynyt