Air Optix Aqua Multifocal on Alconin (aiemmin Ciba Vision) valmistama progressiivinen kuukausilinssi. Linssejä voi käyttää päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä tai yötäpäivää-linsseinä yhtäjaksoisesti maksimissaan kuuden vuorokauden ajan optikon ohjeiden mukaan.

Lisähappea ja kosteutta

Air Optix Aqua Multifocal on valmistettu Lotrafilcon B -silikonihydrogeelimateriaalista. Tällä modernilla materiaalilla on erityisen hyvä hapenläpäisykyky – yli viisi kertaa parempi kuin useimmilla muilla pehmeillä piilolinsseillä. Se antaa sarveiskalvolle paremman suojan kuivuutta ja ärsytystä vastaan. Tämän takia Air Optix Aqua Multifocal sopii niille piilolinssien käyttäjille, joiden silmät ärsyyntyvät helposti, tai joiden silmät kuivuvat helposti kuivassa ympäristössä.

Hyvä hapenläpäisykyky mahdollistaa myös Air Optix Aqua Multifocal -linssien käytön yötäpäivää-linssinä. Silmäsi saavat tarpeeksi happea kellon ympäri, myös silloin kun nukut. Älä kuitenkaan käytä linssejä ympäri vuorokauden varmistamatta asiaa ensin optikolta, sillä jatkuva käyttö ei sovi kaikille, ja väärä käyttö voi vahingoittaa silmiäsi jopa pysyvästi.

Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit käyttävät AQUA Moisture -teknologiaa, joka kosteuttaa linssejä jatkuvasti. AQUA Moisture myös auttaa levittämään luonnollista kyynelnestettä linssiin ja auttaa suojaamaan silmiä ärsyttäviltä epäpuhtauksilta.

Muut merkit

Air Optix Aqua Multifocalin linssejä myydään optikoilla nimillä Easyvision monthly Irisian Multifocal ja Eye Q Multifocal. Jos optikko on suositellut sinulle yhtä näistä merkeistä, voit huoletta tilata Air Optix Aqua Multifocal –linssit niiden sijaan. Linssit ovat identtisiä, ainoastaan nimi ja pakkaus ovat erilaisia.

Pakkaus ja hinta

Air Optix Aqua Multifocal -linssejä myydään kuuden linssin pakkauksissa. Yksi pakkaus riittää kuudeksi kuukaudeksi (yhdessä silmässä) jos käytät linssejä kuukausilinsseinä, tai kuusi viikkoa, jos käytät linssejä ympäri vuorokauden.

Vesipitoisuus: 33%
Materiaali: Lotrafilcon B

Air Optix Aqua Multifocal


Air Optix Aqua Multifocal 6
Air Optix Aqua Multifocal