Vuonna 2014 Acuvue Advance -piilolinssit täyttivät jo 10 vuotta. Acuvue Advance -piilolasit ovat osa tunnettua Acuvue-tuoteperhettä, ja niissä hyödynnetään Acuvuen korkealuokkaisia teknologisia ratkaisuja, kuten Hydraclear-teknologiaa sekä tehokasta UV-suojausta.

Acuvue Advance -piilolinssit on suunniteltu käytettäviksi päivittäin kahden viikon ajan. Linssit on valmistettu galyfilcon A -hydrogeelistä, ja markkinoille tullessaan ne kuuluivat ensimmäisten silikonihydrogeelistä valmistettujen linssien joukkoon. Silikonihydrogeeli mahdollistaa hapen tehokkaamman kulkeutumisen silmään, ja Acuvue Advance -linssien tapauksessa läpäisevyys on jopa 97 %. Linsseissä on käytetty erityistä Hydraclear-teknologiaa, jossa kosteuttava ainesosa on sidottu kiinni linssiin ja linssit tuntuvat mukavilta ja pehmeiltä silmissä.

Kuten monissa muissakin Acuvue-tuoteperheen linsseissä, myös Acuvue Advance -mallissa on tehokas UV-suojaus, joka blokkaa keskimäärin 90 % UVA-säteistä ja jopa 99 % UVB-säteistä. Linssejä on helppo käsitellä, ne on värjätty sinertäviksi, ja niissä on 1-2-3-merkintä asettamisen helpottamiseksi. Piilolinssejä on saatavilla vahvuuksilla -12.00 – +8.00, ja ne toimitetaan kuuden kappaleen pakkauksissa. Jos aiot hankkia Acuvue Advance -piilolinssit netistä, muista ennen ostopäätöksen tekemistä vertailla hintoja.

Vesipitoisuus: 47%
Materiaali: Hydraclear

Acuvue Advance


Acuvue Advance 6
Acuvue Advance
KauppaHintaToimitus
LensWay28.90€+ 5.00€Kauppaan
LensOnEi löytynyt
LensmeEi löytynyt
Mister SpexEi löytynyt
Shopping4netEi löytynyt
YourlensesEi löytynyt