Jos olet liki- tai kaukonäköinen ja etsit mukavia ja laadukkaita kahden viikon linssejä, Acuvue 2 -piilolinssit saattavat olla sinulle sopiva vaihtoehto. Acuvue 2 -linssit ovat osa tunnettua Acuvue-tuoteperhettä. Ne tulivat markkinoille vuonna 1999, ja niistä tuli pian monien käyttäjien suosikkilinssit.

Acuvue 2 -linssit on valmistettu etafilcon A -hydrogeelistä, joka läpäisee happea ja silmäsi pysyvät terveinä. Linssien vesipitoisuus on 58 %, ja ne päästävät lävitseen jopa 88 % hapesta.

Acuvue 2 -piilolinssejä on saatavilla useilla eri vahvuuksilla (-6.00 – +8.00). Näissä linsseissä on monia käyttöä helpottavia yksityiskohtia, esimerkiksi värjäys ja 1-2-3-merkintä. Vielä tärkeämpää kuitenkin on, että Acuvue 2 -linssit suojaavat silmiäsi haitalliselta UV-säteilyltä. Linssien suojausluokka on 2, mikä tarkoittaa sitä, että ne blokkaavat suurimman osan UVA- ja UVB-säteilystä, keskimäärin 88 % (UVA) ja 99 % (UVB).

Acuvue 2 -piilolinssit ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi, ja monet käyttäjät kehuvat erityisesti niiden mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Monet asiakkaat ovat käyttäneet Acuvue 2 -linssejä jo vuosien ajan. Linssit toimitetaan kuuden kappaleen pakkauksesssa. Piilolinssejä käytetään päivisin enintään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne vaihdetaan uusiin. Acuvue 2 -piilolaseja voi käyttää myös jatkuvakäyttöisinä yötäpäivää-linsseinä enintään viikon ajan, mutta tästä vaihtoehdosta on suositeltavaa keskustella asiantuntijan kanssa ennen linssien käyttöä.

Vesipitoisuus: 58%
Materiaali: Etafilcon A