Acuvue-tuoteperhe on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista piilolinssimerkeistä. 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit ovat helppo ja vaivaton valinta, koska ne yksinkertaisesti heitetään pois päivän päätteeksi – puhdistusnesteet ovat historiaa. Nämä kertakäyttölinssit ovat käytössä mukavat ja miellyttävän huomaamattomat, johtuen osin Acuvuen Lacreon-erikoisteknologiasta, joka säilyttää kosteuden linssissä pysyvästi.

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit päästävät lävitseen jopa 88% ympäröivästä hapesta, mikä on tärkeää silmän hyvinvoinnille.  Kertakäyttöisyys vähentää proteiinin kertymistä piilolinssin pintaan. Monet käyttäjät kommentoivat, että linssit ovat käytössä niin mukavat, että helposti unohtaa edes käyttävänsä niitä.

Näissä piilolinsseissä on  korkeatasoinen UV-suoja, joten ne ovat hyvä valinta käytettäväksi aurinkoisessa ympäristössä.

1-Day Acuvue Moist on saatavilla 30 ja 90 kappaleen pakkauksissa.

1-day-acuvue-moist-wettability

Day Acuvue Moist -piilolinsseissä on sisäänrakennettuna kosteuttava ainesosa, joka pysyy linssissä eikä haihdu ajan myötä. Tämän Lacreon® -teknologian ansiosta linssit pysyvät miellyttävän kosteina koko päivän.

 1-day-acuvue-moist-oxygen

1-Day Acuvue Moist päästää lävitseen jopa 88% ympäröivän ilman hapesta.

Lähde: Johnson & Johson Vision Care.

 

Vesipitoisuus: 58%
Materiaali: Etafilcon A