1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit ovat Acuvue-perheen uutuustuote. Näiden piilolinssien avulla myös hajataittoisuudesta kärsivät henkilöt voivat nauttia kertakäyttölinssien käytön helppoudesta ja mukavuudesta. Piilolinsseissä käytetään Acuvuen patentoimia teknologiaratkaisuja, jotka takaavat käyttömukavuuden koko päivän ajaksi.

Acuvuen patentoitu Blink Stabilized -muotoilu takaa sen, että piilolinssit pysyvät paikoillaan eivätkä pyöri silmässä aiheuttaen näön sumentumista. Neljän erityisen alueensa ansiosta linssit pysyvät vakaasti paikoillaan toisin kuin monet muut linssit, joissa alueita on usein vain yksi. 1-Day Acuvue Moist or Astigmatism -piilolinssien todellinen salaisuus on kuitenkin Lacreon-teknologia, jonka ansiosta kosteus säilyy linssissä koko päivän ja silmät pysyvät kosteina.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit ovat kertakäyttöiset, joten ne sopivat hyvin helppokäyttöisiä linssejä etsiville. Kertakäyttölinssejä ei tarvitse puhdistaa tai säilyttää, vaan ne heitetään käytön jälkeen roskiin – niin yksinkertaista niiden käyttö on. Linssit vaihdetaan päivittäin, joten niihin ei myöskään ehdi kertyä silmän terveydelle haitallista likaa tai proteiinia.

Vesipitoisuus: 58%
Materiaali: Etafilcon A

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism


1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 90
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
Kauppa Hinta Toimitus
Mister Spex 82.10€ + 0.00€ Kauppaan
LensOn Ei löytynyt
LensWay Ei löytynyt
Lensme Ei löytynyt
Shopping4net Ei löytynyt
Yourlenses Ei löytynyt

2017-09-23T11:32:22+00:00Categories: Acuvue, Lens, Päivälinssit|